Frukostseminarium på Birkagården 10 december

Nu kommer vi äntligen igång med våra frukostseminarier igen! Som vi har längtat!

Första datum blir den 10/12. Våra frukostseminarier är öppna för alla!

Syftet med dessa seminarier är att sprida information som leder till inspiration och en ökad kunskap om beroendesjukdom samt möjligheter till tillfrisknande.

Vi vill även öppna dörrar för dialog och reflektion.


Ämnen för dagen:

1. Kvinnors missbruk och deras behandling med Britta Lusi från Samverkangruppen. Kvinnors väg in i missbruket skiljer sig från mannens. Men den behandling de får bygger på erfarenheter och kunskaper från behandling av män.
Jag belyser skillnaderna och vilken behandling som skulle vara önskvärd utifrån kvinnors behov. Jag delar med mig av kunskaper och erfarenheter jag tagit med mig efter många års arbete med kvinnor i behandling

2. Behandling för sexmissbruk och stöd för anhörig till sexmissbrukare.Boine Alvastral Josefsson berättar om sexberoendebehandlingen hos oss.
Lotta Benjaminsson berättar om vår anhörig-och medberoendebehandling.

Kostnad 150 kronor inklusive frukost.
Vi hoppas se dig där!

Adress Karlbergsvägen 86

Var med och påverka innehållet på dessa sammankomster framöver:
Vi har fått många förfrågningar från er om när vi ska komma igång med våra frukostseminarier igen och vi vet också att många av er har förslag på vad ni vill att vi ska ta upp för ämnen. Därför önskar vi nu få in era förslag, tankar och idéer via mail på info@samverkangruppen.se. Det går också bra att ringa oss på 070-226 70 27

Samverkangruppen arbetar med beroendeproblematik, via utbildning, behandling och terapi.
www.samverkangruppen.se

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar