Parhelg - parterapi

Nu erbjuder vi ett tillfälle för alla att gå på djupet i sin relation! Ni får möjlighet att med hjälp av våra addiktologiska metoder och ett holistiskt synsätt, arbeta med er relation på ett nytt sätt.

Förbättra relationen och skapa starkare band till varandra

Lika viktigt som att vi behandlar beroende och medberoende är våra relationer. Ofta behöver relationen repareras och ny tillit byggas. Vi har därför en Parprocess inbyggd i vår behandling för de som lever i en parrelation. Kontakta oss gärna i denna fråga.

På Birkagården i Stockholm möts vi för att i grupp arbeta intensivt med tillit, kommunikation, konflikthantering, roll- och ansvarsfördelning samt annat som kan vara problem i relationer.

En stor fördel med att arbeta i grupp är igenkänning och gemenskap. Att lyssna på andras problematik kan skapa en känsla av att inte vara ensam och bygga broar till andra människor.

Många av de problem som uppstår i relationer bottnar i oförmåga att lyssna, uttrycka känslor och att identifiera och uttrycka behov. Det ska vi träna på!

Ni får också utrymme till ett parsamtal med en terapeut under helgen.

Vi vänder oss dels till par där det finns eller funnits en beroende/medberoende-problematik, men även till par där andra typer av kriser skapat någon form av obalans i relationen, eller till er som helt enkelt vill jobba preventivt med att fördjupa er relation.

Terapeuter är Boine Josefsson och Lotta Benjaminsson, addiktologer med lång erfarenhet av att arbeta med par, speciellt i samband med beroendeproblematik, men även utan den problematiken.

Helgen startar kl.13 på fredagen och avslutas ca kl.15 på söndagen.

Anmälan: info@samverkangruppen.se
Investering: 4 500 kr/person,
Priset inkluderar lättare för- & eftermiddagsfika
En vecka innan start är anmälan bindande.             
Önskas mer information, lyssna gärna på vår pod avsnitt 7 eller kontakta oss direkt!

Kalender

Lotta: 073-949 69 66 eller
Boine: 070-493 09 64

Så här säger en av våra deltagare...

Jag kommer inte riktigt ihåg frågorna men när jag tänker på er, så kommer låten
(inte vackrast i världen upp av Emil Jensen).  Så jag refererar till den😊
 
Hur ni lyckas inspirera
Får mig att vilja orka mera
Utan att jag känner mig sämre, eller måste prestera
Hur ni lyckas exhaltera
Får mig att orka vilja leva
 
Spelar inga spel och skiter i det korrekta
Ni vågar vara snea och defekta
Det hörs på era röster
Det lyser igenom när man ser er
 
Så ni är vackrast i världen
Världen är vackrast i er
Och jag ser det i era ögon
Där ser jag vad ni ser
 
Allt ni gör genomsyrar att det inte finns dåliga människor utan bara dåliga tillstånd.
 
Det är också en syn jag delar och då blir det väldigt högt i tak. Och att få ta del av andras sårbarhet och att få närvara när hjärtan öppnas är magiskt. Ni hjälpte mig att möta några av mina största rädslor. Men det absolut finaste av allt är att min man släppte in mig på en ny nivå och på ett sätt han aldrig har gjort förut🙏
 
Jag uppskattar så mycket eran finkänslighet av att känna av rummet. Att ni fångar upp det som behövs just där och då. Och att ni delar med er av er själva , visar mänsklighet och att ni genuint bryr er. Och sen är jag ju lite extra tacksam för att X var med. Min triggersperson och motpol. Att få se honom hjälpte mig mycket i min ödmjukhet till översittarmän. Det var så fint att se hans lilla barn. Jag blev aldrig arg på honom utan kunde förstå honom och min man mer.
 
Jag skulle också personligen vilja förstå mer kring helheten av addiktologin och den holistiska filosofin. För det är just det som jag uppskattar så mycket med den här formen av terapi att alla delar är lika viktiga. Jag har alltid upplevt att det saknas något när jag varit i andra terapeutiska och andliga sammanhang.
 
Tack för att ni finns
Ni inspirerar mig