Grupp för kvinnor med processberoende

Sex & Kärleksberoende, Mat & Sockerberoende, Shoppingberoende, Tränings & Fitnessberoende

Skapa en sund relation med dig själv

Är du en av många kvinnor som sitter fast i att prestera, objektifiera dig själv, tröst äta, ”shoppa” för att må bättre, blir besatt av att träna, fastna i osunda relationer, vara otrogen, låg självkänsla, slår på dig själv eller har något annat osunt sätt att vara på. 

Då kanske detta är något för dig. Här blir du medveten om och får verktyg att på djupet komma åt problemen så att verklig förändring kan ske. Välkommen att höra av dig

Det kan även yttra sig som följande problem: upplever sig sitta fast i lågt mående, låg självkänsla, hamnar i destruktiva relationer, svårt att hitta någon som känns rätt, överanpassar sig i relationer, rädd för att bli övergiven, har en rädsla för att vara ensam, trivs inte med sig själv, inte vågar släppa en osund relation, känner mycket oro, har  negativa tankar om sig själv, negativ självbild och/eller kroppsuppfattning, känner ”det är något fel på mig” eller identifierar sig som sex- och/eller relations-beroende. 

Känner du igen dig i något av problemen som beskrevs ovan? Eller är sugen på att se mer av den beskrivna förändringen, i dig? Välkommen att delta i denna grupp på veckobasis, men insläpp efterhand vid mån av plats. 

Investering: 670 kr inkl. moms per tillfälle (2h), swishas på plats eller faktureras varje månad.

Anmäl er till Samverkangruppen info@samverkangruppen.se eller på 070-226 70 27.

Behandlingar

Följ oss på sociala medier

Vill du veta mer?

Boine Josefsson

070-493 09 64, boine@samverkangruppen.se
info@samverkangruppen.se