Grupp för kvinnor med relationsproblem

Ett samarbete mellan Samverkangruppen och Addaway – Hannah Meyer Sjöblom

Skapa en sund relation med dig själv

Jag, Hannah Meyer Sjöblom, jobbar med kvinnor och deras relationer. Kvinnor som har något av följande problem: upplever sig sitta fast i lågt mående, låg självkänsla, hamnar i destruktiva relationer, svårt att hitta någon som känns rätt, överanpassar sig i relationer, rädd för att bli övergiven, har en rädsla för att vara ensam, trivs inte med sig själv, inte vågar släppa en osund relation, känner mycket oro, har  negativa tankar om sig själv, negativ självbild och/eller kroppsuppfattning, känner ”det är något fel på mig” eller identifierar sig som sex- och/eller relations-beroende. 

Varför startar vi denna grupp och varför jobbar jag med detta? Därför att jag har själv erfarit hur det går att få en stor förändring inom detta område. Från att uppleva mig fast i ett beroende/bindningar till destruktiva relationer och negativ självbild och låg självkänsla till att leva i en sund relation till mig själv, vilket innebär att jag blivit befriad från så mycket osanningar jag burit på om mig själv, negativa tankar, osäkerhet och oro. Jag lever idag med en ny frihet, är mig själv fullt ut och kan känna om jag blir nervös eller osäker men det är inget som kidnappar eller styr mig längre. Livet känns nytt varje dag och präglas av en nyfikenhet. Självklart blir jag ibland upptagen av mina tankar men kommer snart tillbaka till närvaro igen och det är ju där i nuet som livet är. 

Hur kommer vi jobba med detta? 
Jo, visste du att det finns tre principer som ligger bakom allt liv? 

– Inte jag heller förrän för några år sedan. Detta har kommit att förändra mitt liv på alla plan, inifrån och ut. En förståelse av dessa principer går att dela med sig av. Det är det jag jobbar med via transformerande samtal. Vi har alltså samtal och i den närvaron som uppstår är det lättare för dig att se och höra dig själv och din visdom, få insikter. Dessa insikter är transformerande. DU kan alltså transformera ditt liv. Du behöver inte vänta på att omständigheterna utanför dig förändras. – Vilken frihet! Vi pratar om några teman som kan beskrivas utifrån de tre principerna. Mellan samtalen brukar jag be dig/er lyssna på något eller läsa något och se vad du ser och hör. När din förståelse ökar så får du insikter om just ditt liv. Precis som jag fick om mitt liv. Förståelsen har samma ursprung, men insikterna du får kommer inifrån dig och unika för just dig. Vi behöver inte få samma typ av insikter eller guidning men de leder till samma sak; sinnesro och glädje. Är det inte det alla söker? När förändringarna sker i dig så kommer förändringarna automatiskt i alla dina relationer och hur du ser på och upplever ditt liv. 

Känner du igen dig i något av problemen som beskrevs ovan? Eller är sugen på att se mer av den beskrivna förändringen, i dig? Välkommen att delta i denna grupp varje torsdag 16:15-18:15 med start 28/4, insläpp efterhand vid mån av plats. Gruppen löper på till sommaren (9 ggr) och vi kommer överens innan avslut i gruppen, som man känner in själv. Plats: Karlbergsvägen 86 B, 4tr. 

Investering: 650 kr inkl. moms per tillfälle (2h), swishas på plats eller faktureras varje månad.

Anmäl er till Samverkangruppen info@samverkangruppen.se eller på 070-226 70 27.
Frågor om själva innehållet kan du skicka till info@addaway.se eller ringa 076-760 82 70 

Du har allt du behöver, du behöver bara se vad som verkligen är DU.
Ser fram emot att möta dig och se dig möta dig själv på denna väg! 

/Hannah Meyer Sjöblom, addiktolog, CSAT – Certified Sex  (and relationship) Addiction Therapist, lärare.