Sagt om oss

Sagt av elever som gått på FUN – Addiktologiutbildningen:

”Tre år på FUN har utvecklat mig mer än mina andra 42 år.
Om jag skulle välja att inte jobba med beroende, så skulle varenda sekund av personlig utveckling på FUN vara värt det till 100 % iaf.
Det är mitt levnadsprogram idag, som får mig framåt hela tiden. Superspännande, med gott mående som bonus!”  – Jeanette Åkesson Malmö

”Bästa jag gjort!”  – Stefan

”Fått mig att tro på mitt inre jag och våga visa mig, hela mig, med alla mina känslor i grupper”  – Hannah

”Tack vare mina fina år på addiktilog utbildningen, har jag vågat förändra mitt liv.
Både mig själv och mitt yrkesliv.”
 – Rolf Wikstrand Beroenderådgivare i Härjedalens kommun

”Tack för att jag har fått möjligt att gå igenom det här under er regi. Jag önskar alla denna resa.”  –  Per-Anders

”Utbildningen har inneburit att jag bytt yrke och nu arbetar med människor på heltid. Den processbaserade utbildningen har gett mig möjligheten att jobba med och utveckla mig själv på ett väldigt positivt sätt. Jag är tacksam och glad att jag genomfört utbildningen.”
– Fredrik

Läs mer om utbildningen här

Sagt av deltagare på Vuxna-Barn veckan:

” Det var en mycket fin vecka. Båda kursledarna var bra var och en på sitt sätt. Andreas kom nära deltagarna och väckte en fin nyfikenhet som bidrog till att folk öppnade sig. Maria du är helt suverän. Du lyssnar frågar ser och frågar vad händer här och vad händer där. Du ser hela varelsen stannar upp och frågar igen. Hur känns det nu och nu och nu. Så respektfullt och fint. Ni är toppen bägge två.”

” Jag vill börja med att tacka er för en fantastisk vecka, med en för mig väldigt viktig inre resa. Ni är så otroligt fina på att skapa en behaglig och kärleksfull stämning, var och en på sitt sätt. Toppen. Jag är speciellt nöjd med att ni gav var och en tid och utrymme, och jag upplevde att ni SÅG var och en. Det tyckte jag om.
Jag är ledsen om jag inte kan bidra med några förslag på förbättringar, eftersom min vecka hos er var toppklass.
Jag vill bara säga tack till er alla, och hoppas att vi träffas igen.”

” Vi var en fantastisk grupp. Vilken kärlek och empati, vilket engagemang och mod. Vi samlades åtta personer från, på ytan helt olika sammanhang, men med allas våra inre barn starkt levande. I processen att låta dessa få ta plats och ges chans att blomma ut var Andreas och Maria mycket kunniga, respektfulla och kärleksfulla coacher. De utmanade oss och skapade förutsättningar att ta oss an vad än som väntade inom, och utanför, oss. Andreas ickemedberoende förhållningssätt spred inspirerande sin lustfyllda glädje över att alla kan utvecklas. Marias icke prestigestyrda följsamhet och värme fick oss att kliva fram och ta ett steg till.
Känner att nästan alla människor i hela världen skulle må väldigt bra av dessa verktyg och en vecka i er anda. ”

” Det bästa jag gjort för mig. Jag uppskattade att vi var få i vår grupp (5st) Mat, personal  (alla), boende, plats är super bra.”
”Bra att terapin var så djupgående -> verkningsfull och frigörande och skuldbefriande. Lugn och stressfri miljö.”

” Gruppen och terapeuterna med övrig personal har varit fantastiska, modiga, stöttande, kärleksfulla, ja helt underbara.”

” Handledarna skapade en så trygg miljö att jag vågade uttrycka mitt inre sårade barn.
Stolmodellen var så bra – jag såg tydligare mina tankar”

” Tack för att ni gör dessa Vuxna Barn veckor. Det känns väldigt viktigt. Vi behöver alla få möta våra inre barn. Jag är så tacksam över att fått göra detta med er”

Läs mer om Vuxna-Barn veckan här

Kundcase

Myndigheter och kommuner