Inbjudan till intensiv-dagar för anhöriga/medberoende

Att vara anhörig och medberoende till en beroendeperson skapar stor smärta, förvirring, tillitsbrist och förtvivlan. Vilka reaktioner man får är individuellt och beror mycket på tidigare erfarenheter, personlighet och känslighet.

Vi hjälper dig genom att bland annat:
• ge dig svar på dina frågor och förståelse för dina reaktioner
• hjälpa dig att komma till insikt om hur du blivit påverkad av den beroende; fysiskt, psykiskt, känslomässigt, socialt, relationsmässigt och andligt/värderingsmässigt
• arbeta med dina känslor och reaktioner i en trygg miljö med likasinnade
• ge tips och hjälp för omsorg om dig själv
• bryta isoleringen och ensamheten beroendesjukdomen för med sig

Att vara anhörig/medberoende innebär att du är – eller har varit – tillsammans med någon som har ett beroende eller som lider av fysisk eller psykisk ohälsa. Det kan också innebära att du är förälder, vän, kollega eller barn till en sådan person.

När: 12-14 nov, start torsdag kl. 9 och slut lördag ca kl.15.
Var: Birkagården i Stockholm, Karlbergsvägen 86B, 4tr
Kostnad: 6000:- för företag och 4800:- för privatpersoner

Vi rekommenderar att inte planera in något annat på kvällarna, då ni dels kommer att jobba enskilt under kvällstid, dels kommer att delta i befintliga medberoendegruppen på torsdagskvällen.

Vi behöver en bekräftelse på ditt deltagande senast fredagen 6 november . 
Står du för kostnaden som privatperson , ber vi dig i samband med din sätta in en anmälningsavgift på 1 500kr till Bg 315-8557 (ange att det gäller anhörigdagar samt ditt namn). Resterande avgift debiteras i efterskott.


Ekonomiska villkor: 
En vecka innan kursen startar är anmälan bindande. Vid avbokning mindre än 7 dagar innan start debiteras halva avgiften. (Ingen återbetalning av anmälningsavgift görs.)

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar