Porr- och Sexmissbruks vecka i sommar

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är helpinghand.jpg

Ge dig själv möjligheten att leva ditt allra bästa liv!

Hur påverkar Beroendet dig och din omgivning?

När tvångsmässiga sexuella beteenden och tankar påverkar ditt eller en anhörigs liv negativt finns det anledning att söka hjälp.
Att vara sexmissbrukare är som att ha vilket beroende som helst. Drogen i detta fall är överdrivna och tvångsmässiga sexuella beteenden och tankar som påverkar livet negativt. Precis som att en alkoholist ständigt tänker på alkoho l fylls en sexmissbrukares tankar av sex.

Sexmissbruk drabbar både kvinnor och män. Tecken på sexmissbruk kan vara att personen får svårt att sköta jobb eller skola, skadar sina relationer eller sin hälsa. En sexmissbrukare har inte längre kontroll över sitt sexuella beteende. Det finns ett sug och ett tvång som driver hen till att upprepa handlingarna. Det kan vara tvångsmässigt onanerande, porrkonsumtion, fixering vid jakt på nya partners, telefonsex eller sex med främlingar eller prostituerade. Beroendet kan trappas upp med tiden.

Under en veckas intensivt arbetet får du chansen att bryta ditt beroende och hitta alternativa handlingsalternativ. Samverkangruppen har i över 30 år arbetat med denna typ av beroende och har flera specialiserade terapeuter med egen erfarenhet av denna problematik.

Sexmissbruk kan vara svårt att prata om. Känslor av skam och uppgivenhet kan vara stora hos både den drabbade och anhöriga. Vi hjälper dig bryta isolationen och du får möjlighet att träffa andra som sitter i samma båt

Var: Birkagården, Karlbergsvägen 86B, 4tr
När: Start 8 aug kl. 10.00 – avslut 12 aug kl. 13.00, kursen pågår under dagtid. Investering: 7.900kr per person, priset inkluderar lättare fö r- & eftermiddagsfika

Anmälan: info@samverkangruppen.se
För mer info ring Boine på 070-493 09 64
Betalning sker i samband med anmälan.
En vecka innan start är anmälan bindande. Begränsat antal deltagare.

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar