Sommardagar – retreat

Skapa härliga sommarminnen och må bra i dig själv! Upplev några underbara dagar med möjlighet att utforska er inre potential och utvecklas tillsammans, i en friluftsmiljö och nära havsbad!

Under dessa dagar erbjuder vår verksamhet workshops med teman som tillitsövningar, kreativitet, gestaltning och intimitet. Alla aktiviteter kommer att vara frivilliga, så ni kan delta precis som ni önskar.

Workshops

–          Intimitet: Denna workshop är utformad för att stärka intimitet och kommunikation genom olika övningar och verktyg.

–          Överlevnadsstrategier: Workshopen fokuserar på att utforska och förstå anknytningsmönster och förstå hur dessa påverkar oss i vardan.

–          Gestaltterapi: Under denna workshop kommer du att få verktyg för självutforskning och personlig tillväxt genom gestaltterapins principer.

–          Meditation & Självkärlek: Deltagarna kommer att få möjlighet att utforska meditationstekniker och främja självkärlek och välbefinnande.

Dessa sommardagar passar dig som är vill:

  • Fördjupamedvetenhet om dig själv,
  • Stärka relationer och välmående.
  • Få verktyg och bli säkrare dig själv i mötet med andra människor. 

Kanske tar du med dig familjen och vill tillsammans skapa en positiv familjedynamik?
För de små erbjuder vi barnaktiviteter och möjligheter att ha roligt tillsammans. Vi kommer att ha anpassade aktiviteter baserat på barnens åldrar och skräddarsy övningarna så att de kan delta i olika workshops om de önskar. Alla aktiviteter är frivilliga, och utöver dem kommer det även att finnas möjlighet att bada, fiska och delta i andra friluftsaktiviteter. Det är en unik möjlighet att arbeta med dig själv i en fridfull och stödjande miljö. Oavsett ålder, om ni kommer själva, som ett par eller med familjen, så är alla välkomna att delta.  Boende och mat ordnas i stuga eller tipi, det finns även möjlighet att ta med egna tält.

Datum: 8–11 augusti 
Plats:
 Stockholm/Skärgård 
Pris: 3900:-/person
Familjepris: 7800:- 2 vuxna 2 barn (upp till 12 år)
Ungdom 12-18 år: 1950:-
Barn 4-11: 500:-
Anmälan:
 info@samverkangruppen.se

Dela artikeln på sociala medier

Rekommenderade artiklar