Köpvillkor

Vi reserverar oss mot eventuella tryckfel på denna webbsida.

Priser  

Alla priser anges i svenska kronor och är inklusive moms.

Frakt

Frakten kostar 65 kr med Postnords sökbara frakt.
Vi skickar även beställningar inom EU mot en frakt på 150 kr. Det finns möjlighet att avhämta beställningar efter överenskommelse på Karlbergsvägen 86 i Stockholm och det är helt fraktfritt. Du kan beställa i shopen och i kassan klicka i att du hämtar själv, så läggs ingen fraktkostnad till.

Betalning

Betalning sker via de betalsätt som finns angivna i kassan. Du väljer själv vilket betalsätt som passar dig.

Kvitto/Orderbekräftelse

När du gjort en godkänd beställning så skickas ett e-postmeddelande till den mailadress du angett, detta e-mail gäller som orderbekräftelse och kvitto. Kontrollera noga att du uppgett korrekta uppgifter för leveransen.

Leverans

Vi postar din beställning skyndsamt.
Det är upp till kunden att ange korrekt leveransadress. Om vi får tillbaka ett paket som skickats till fel uppgiven adress eller ej hämtas ut ansvarar kunden själv för att betala ny frakt.

Transportskada

Om en vara från oss skadas i transporten ska detta anmälas till Samverkangruppen AB inom skälig tid från att konsumenten upptäckt felet.
Vi rekommenderar att kunden påtalar skadan till ombudet om skadan upptäcks vid avlämnandet av varan. I annat fall rekommenderar vi kunden att kontakta Samverkangruppen AB så snart som möjligt för att reklamera och få en ny vara.

Reklamation

Samverkangruppen AB följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. 
Kundens ansvar för att se så denne har fått rätt produkter i sin leverans. Om felaktig produkt levererats än den kund beställt eller om produkten är skadad, ska kunden inom skälig tid från mottagandet kontakta Samverkangruppen AB för reklamation. Vi ersätter eventuella fraktkostnader vid reklamation. 

I det fall konsumenten på riktiga grunder häver köpet återbetalar vi konsumenten inom senast 30 dagar från den dagen då Samverkangruppen AB mottagit meddelande om reklamation.

För reklamationer kontakta oss säkrast via mail info@samverkangruppen.se eller på telefon 070-226 70 27.
Kontakta oss alltid innan du skickar tillbaka en vara.

Varorna skickas till:
Samverkangruppen AB
Karlbergsvägen 86
113 35 Stockholm

Ångerrätt

Vi följer lagen om konsumentskydd vid distans- och hemförsäljning. En oanvänd vara, dvs oöppnad och med obruten förpackning kan returneras inom 14 dagar från det att leveransen tagits emot. Vid retur (ångerrätt) skall konsumenten själv bekosta returfrakten. Du har även ansvar för att varan kommer tillbaka till oss i oskadat skick, vi rekommenderar därför att returnera som spårbar försändelse (paket). När vi mottagit varan och godkänt att produkten inklusive förpackning är i oförändrat skick betalar vi tillbaka pengarna för varan inklusive påförda avgifter senast inom 30 dagar. Pengarna betalas ut på det konto som använts vid betalning. Ångerfristen börjar gälla från den dag du har mottagit din beställning.Bytesrätt

Om du ångrar ditt köp så kontakta oss på Samverkangruppen AB inom 14 dagar från mottagandet av produkt. Maila på info@samverkangruppen.se eller ring på 070-226 70 27.

Vid byte av vara så står kunden själv för frakt tillbaka till Samverkangruppen AB + frakt för ny vara. 
Kontakta oss innan du skickar tillbaka något.

Återbetalning

I det fall konsumenten på riktiga grunder häver köpet återbetalar vi konsumenten inom senast 30 dagar från den dagen då Samverkangruppen AB mottagit meddelande om reklamation.

Tveka inte att kontakta oss för frågor.
Tack för att du handlar hos oss på Samverkangruppen AB

Kundsupport:

Samverkangruppen AB

Karlbergsvägen 86
113 35 Stockholm
070-226 70 27
info@samverkangruppen.se

Organisations nummer: 5567915870